
Om du ska servera vitt vin kan det vara så att du bör ta reda på exakt vad som blir bäst för den aktuella sorten. Vin är bra med fisk såväl som då du har tråkigt. Rent allmänt så är det klokt att låta vitt vin ha en temperatur på omkring 8 till 10 grader.
Det är bättre att det vita vinet är lite för kallt än tvärtom. Om du har haft flaskan i kylen så dröjer det ju inte så länge innan vinet i glaset börjar bli varmare av rumstemperatur och av handen som håller i glaset.
Enklare vita viner gör sig bra då de är så pass kalla som 6 grader. Det gör att de smakar lite friskare än vad de egentligen är.
Tänk på hur du serverar vinet. Det är smart att ha rätt typ av glas för vitt vin då det ger en attraktiv och godare känsla för den som dricker.
Användarvillkor | Sekretesspolicy | Kontakta oss
Vi använder cookies – läs mer
2022 © Replik.nu